Start seizoen 2022-2023

Alle lessen starten weer vanaf maandag 22 augustus 2022. De vakantie is dan in onze regio voorbij.

Heb je een proefles aangevraagd, sta je op de wachtlijst en heb je nog geen uitnodiging ontvangen om te starten, mail dan naar ons. Het kan ook zijn dat u wel een uitnodiging heeft ontvangen maar dat deze in de spambox terecht is gekomen. Het mailadres waar u de uitnodiging van ontvangt is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb je nog geen proefles aangevraagd, maar wil je wel komen turnen? Meldt je dan nu aan voor onze wachtlijst. Dit kan op 2 manieren:

  1. https://www.vol-in-beweging.nl/index.php/informatie/proefles 
    Via deze link kan je een e-mail sturen naar ons met daarin de volgende gegevens: volledige naam + geboortedatum van uw kind, in welke wijk u woont en een 06 nummer van de brengende ouder.

  2. https://www.vol-in-beweging.nl/index.php/informatie/aanvragen-proefles 
    Via deze link vult u zelf alle gegevens in en kiest u aan de hand van het lesrooster de meest geschikte les voor u. Wij krijgen dan een aanmelding proeflid in ons systeem.

Voor beide manieren geldt: u komt eerst op de wachtlijst en krijgt een uitnodiging van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als uw kind aan de beurt is.

 

Instagram

INSTAGRAM

Vol In Beweging

Rotterdam

SPORTCENTRUM DE SPORTMOTOR

Jan Ligthartstraat 95

3083 AL Rotterdam

Fysio Balance

FYSIO BALANCE

Onze persoonlijke

fysiotherapie partner