13-05-2020: Coronavirus update #5

Beste ouders/leden,

Hier volgt wederom een corona update.

Helaas heeft de overheid besloten om onze sport als laatste te openen, namelijk per 1 september pas. Op facebook gaat een petitie rond, deze kunt u vinden op https://www.petities.com/gymsportclubs_binnensport_buitenspel_gezet

Indien u deze petitie wilt ondertekenen klik dan op de link, dan komen we misschien wel sneller aan heropening van de sportclub, dan de beoogde 1 september.

Wij willen u hartelijk bedanken voor het steunen van onze vereniging in deze moeilijke tijd; wij proberen zoveel mogelijk contact te houden met de kinderen middels onze mediakanalen, zoals whatsapp , instagram, jitsi meet videobellen en de website.

Wij hopen dat u ons blijft steunen door de halve bijdrage van het contributiebedrag dat er nu wordt ingehouden van uw rekening niet te storneren, zodat wij in september gewoon weer van start kunnen met de kinderen in de 1,5 meter samenleving zoals het er nu voor staat. De KNGU en de overheid zijn in overleg om dit voor elkaar te krijgen.

Tot die tijd moeten wij roeien met de riemen die we hebben.

Maar…….. wij hebben ons beraad en gaan over tot buitentraining 1x of 2 x per maand, mits het weer het toe laat en naar gelang de belangstelling hiervoor.

U dient uw kind hiervoor in te schrijven, zodat wij goed kunnen inventariseren met wie, wat, waar en hoe we dit kunnen doen.

Het gaat hierbij om conditie, kracht en lenigheid voornamelijk op peil te houden.

Stukje van de site van de overheid zegt het volgende over buitensporten:

Welke maatregelen worden verruimd per 11 mei 2020?

Iedereen mag buiten sporten (inclusief lesgeven), mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Die afstand geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Wedstrijden, gezamenlijke kleedkamers en douches zijn verboden. Voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar geldt nog steeds dat buiten sporten onder begeleiding gebeurt.

Iedereen dient wel 1,5 meter van de trainsters af te blijven staan.

Lees alles van onderstaande link goed door, zodat er geen verwarring kan ontstaan over wat wel/niet mag. https://www.rotterdam.nl/vrije-tijd/veilig-sporten/

Wat heb je nodig: eigen mat/grote handdoek, sportkleding thuis al aan, flesje drinken ( let op: er is GEEN gelegenheid om te plassen).

De les zal zijn op een zaterdag rond het middaguur om en nabij de zaal van de Jan Ligthartstraat. Datum en tijd wordt bepaalt naar aantal inschrijvingen.

Nadere details volgen zodra wij hebben geïnventariseerd hoeveel kinderen er zich zullen opgeven. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en leeftijd. De inschrijving zal zijn op volgorde van ontvangst van de mail. VOL is VOL

Let op: alleen opgeven via de mail; zodat we ook via de mail de juiste hoeveelheid kinderen kunnen uitnodigen. Alle andere vormen van opgeven voor buitentraining worden niet geaccepteerd.

Instagram

INSTAGRAM

Vol In Beweging

Rotterdam

SPORTCENTRUM DE SPORTMOTOR

Jan Ligthartstraat 95

3083 AL Rotterdam

Fysio Balance

FYSIO BALANCE

Onze persoonlijke

fysiotherapie partner